Der er en historie fra Alexis Sánchez s dage på Udinese, nogle år før han blev nord Londons mejslet matinéforestilling idol. En aften, Sánchez hopped i sin bil og kørte ind i byen for at gøre nogle shopping, kun at tabe sine nøgler i processen. I stedet for at få en agent eller klub embedsmand at redde ham ud, Sánchez besluttet at køre fire miles hjem for at få den ekstra sæt. Så løb han fire miles tilbage til sin bil. Og hvis vi kan udlede noget fra denne historie, bortset fra Sánchez imponerende udholdenhed, det er, at han kan lide at sortere tingene ud himself.Buy billige fodboldtrøjer fra Premier League, La Liga, Bundesligaen, Serie A, internationale kits og mere. Største udvalg af Billige Fodboldtrøjer online. Tilpas med brugerdefinerede trykning. Worldwide levering.

Det var altid den måde, selvfølgelig, lige siden han kæmpede sig vej ud af slumkvarterer i Tocopilla som barn. Måske er det grunden til den chilenske lejlighedsvis spiller som han er et team af en: scoring uhyrlige solo mål, jagter ned oppositionens forsvarere, som om han lige har spottet dem med sine bilnøgler.

Sánchez forkærlighed for individualisme har forvandlet Arsenal til ægte titel kandidater. Desværre, som de går ind i en af deres største kampe af sæsonen, er det også give dem noget af en headache.Just købe Billige Alexis Sanchez Trøje børn online. Everyone Arsenal fans shoule have Fodboldtøj børn Alexis Sanchez!